Den här gången hade jag faktiskt tänkt att berätta vad det är jag äter. På bilden ser ni två brödskivor, detta är Spisbröd från Husåbröd (mycket bra att stödja lokalproducerad mat, ekologiskt, rättvist osv). På ena brödskivan har jag lagt ett lager keso toppat med tomatskivor. Tomat och keso passar fantastiskt bra tillsammans. Den andra mackan tog lite längre tid. Där har jag hackat gul lök och färska championer som jag sedan stekt i matolja och kryddat med lite salt och peppar. Hur gott som helst! Rekommenderar verkligen det sista alternativet för dig som är less på allt pålägg där hemma. Otroligt gott! Det här kan man äta till frukost, eller som mig, till lunsh, eller bara som ett mellanmål. Gott, men framför allt väldigt nyttigt! Hmm... jag ger det här champigionpålägget en fyra av fem möjliga. Speciellt eftersom jag tycker om att ha något varmt på mackan, och så älskar jag svamp. Bara att testa hörrni, går hur fort som helst.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar