torsdag 28 februari 2013

22 timmar kvar av resan i Sydamerika.

Hej allihopa! Nu är det Hanna-Panna som skriver! Mallan-Brallan ligger här bredvid och petar sig i naveln och klagar på att hon är för lat för att blogga. Jävligt dålig stil om ni frågar mig! Ger man sig in för att skapa en fantastisk reseblogg för en svår publik får man härda ut till sista stund.

Hur som haver... Första dagen i Lima var himmelrike! Vi kom trötta och smutsiga från amazonasdjungeln till välvårdade parker, sopade gator och den glassiga stranden. Mira Flores (området vi bor på) har allt man kan önska sig. Under den här veckan har vi lyxat till det ordentligt. Vi har ätit fantastisk mat, druckit otroliga paraplydrinkar och skämt bort oss med diverse skönhetsbehandlingar. Det bästa av allt har varit surfningen och alla fantastiska människor vi träffat!

Idag är sista dagen i Sydamerika för den här gången. Vi planerar redan nästa resa. Otroligt nog har vi inte haft någon större oenighet eller tjafs under hela resan.

För alla där hemma som saknar oss lika mycket som ni saknar solen på den norska sommaren så kommer vi befinna oss på hederliga café Sör på lördagsnatten. Kom och drick en pils med oss! Det är till och med lov att mobba oss för våran obefintliga solbränna.

Nu är det dags för mig att hitta ett par skor. Kom på att jag endast äger ett par sandaler och att det kan bli lite kallt i snöiga Oslot!

Puss och kram, syns på stan!












1 kommentar:

Anonym sa...

Ganska intressant,men hur är vädret det är väl det som är vik tigast, här hemma:snålblåst,snö i luften och allmänt kyligt. Men du har longkallsonger. Ska bli härligt att uppfostra dig igen.Nu blir det hårdkörning. Håll i .Hälsn.Zlatan